El jugador del Baxi Manresa Chima Moneke en una imatge recent (EFE)

El Baxi Manresa torna a doblegar el Treviso (108-88) i manté intactes les seves opcions a Europa

L'equip bagenc, que aquesta setmana ja havia guanyat l'equip italià, torna a fer una demostració ofensiva

El Baxi Manresa ha demostrat que li té la mida presa al Nutribullet Treviso, equip que ha superat per segona vegada en tres dies a la Champions de la FIBA. I, com dilluns, ho ha fet de forma clara (108-88). Després d'uns primers moments de tempteig, l'equip bagenc ha trencat el partit al segon quart, amb un parcial de 31-10.

La victòria del Manresa era tan clara que a l'últim quart Pedro Martínez ha aprofitat per donar minuts als jugadors menys habituals. Amb 3 victòries i una derrota, els manresans continuen depenent d'ells mateixos per accedir als quarts de final.