Els jugadors del Manresa celebren el triomf contra el Lietkabelis lituà (championsleague.basketball)
Bàsquet - Champions League

El Baxi Manresa s'imposa al Lietkabelis lituà (76-70)

El conjunt del Bages suma el segon triomf en competició europea

Imma PedemonteActualitzat

Primers minuts de tempteig entre el BAXI Manresa i el Lietkabelis lituà, on hi ha hagut més errors que encerts i als dos equips els ha costat molt anotar. Com a mostra, el 13 a 15 en el marcador, en què destaquen els sis punts de David Kravish i el debut de Marc Peñarroya, que s'ha lesionat al turmell a l'inici del segon període.

Abans del descans, els manresans han agafat embranzida i s'han arribat a posar vuit punts amunt, 32 a 24, amb bones cistelles de Ryan Toolson, Jordan Davis,  Vaulet i Eulis Baez. Però en els últims compassos, els lituans han retallat fins al 32 a 30, amb una última cistella de Sakic, l'ànima del seu equip.

El tercer quart ha estat del BAXI Manresa. S'ha arribat a posar 13 punts amunt, amb Davis, Kravish i Toolson molt afinats i amb un Lekunas a l'equip rival que els ha donat força maldecaps. Al Lietkabelis no li ha entrat cap triple d'onze intents i aquests deu minuts han acabat amb un marcador de 56 a 51. Les dues primeres cistelles de tres punts dels lituans, consecutives i de Ken Brown i Normantas - els han portat, en l'últim quart, a l'empat a 59. Magarity els ha respost amb un altre triple, i a partir d'aquí, frec a frec fins al final, amb un Kravish esplèndid (19 punts), que és qui ha marcat les diferències definitives en els minuts decisius.

Segona victòria europea del BAXI Manresa, ara davant d'un equip que ha lluitat molt, però que no ha tingut el seu millor dia tot i anomenar-se Lietkabelis, Arc de Sant Martí.