Bàsquet

El Baxi Manresa s'estrena a la FIBA Champions contra el Torun polonès

El conjunt bagenc arrenca el seu camí a Europa amb el primer partit de la fase de grups contra el líder de la Lliga polonesa amb les baixes dels lesionats Frankie Ferrari i Yankuba Sima i el dubte d'Eulis Báez

Actualitzat

El Baxi Manresa debuta aquest dimecres en competició continental, després de vint anys d'absència, i ho farà a la Lliga de Campions de la FIBA, amb el partit contra el Polski Cukier Torun polonès al Nou Congost (20.45 hores).
   
El Baxi Manresa arrenca el seu camí a Europa amb el primer partit de la fase de grups de la Champions contra el líder de la Lliga polonesa, el Polski Cukier Torun. Tots dos conjunts estan enquadrats en el grup A, juntament amb l'Estrasburg, Dinamo Sàsser, Turk Telekom, Lietkabelis, Hapoel Holon i Filou Oostende.

Els homes de Pedro Martínez arriben al primer compromís europeu amb un inici irregular a Lliga Endesa, on han sumat una victòria i tres derrotes en les quatre primeres jornades. Per al partit de demà, el tècnic bagenc no podrà comptar amb els lesionats Frankie Ferrari i Yankuba Sima, a més del dubte d'Eulis Báez. El dominicà va jugar contra Estudiantes en l'últim partit de Lliga Endesa, però ho va fer amb molèsties.
   
Com a novetat, el Baxi Manresa comptarà amb la presència de Ryan Toolson. El nord-americà disputarà el seu primer partit amb l'equip manresà aquesta temporada, després de lesionar-se a l'estiu. Toolson es va recuperar fa una setmana dels problemes a l'esquena, però no va poder debutar a la Lliga Endesa per l'excés d'extracomunitaris que té l'equip. La competició espanyola només permet dos extracomunitaris per equip. El conjunt manresà està a l'espera que Jordan Davis aconsegueixi el passaport de l'Azerbaidjan per poder lliurar la seva plaça a Toolson. 

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut