Bàsquet

El BAXI Manresa planta cara a la pista del Türk Telekom amb només set jugadors disponibles (78-72)

El conjunt de Pedro Martínez ha arribat a tenir un màxim avantatge d'11 punts, però en la segona part ha acabat acusant l'esforç físic
Jordi Robirosa Actualitzat
Pere Tomàs, un dels jugadors més destacats del BAXI Manresa a Turquia

A causa de les lesions i la grip, el BAXI Manresa només ha presentat set jugadors a la pista del Türk Telekom. I tot i així ha plantat cara fins al punt de tenir 11 punts d'avantatge. En la segona meitat han reaccionat els turcs, però els bagencs, tot i el cansament, han lluitat el partit i han arribat al final amb 78-72 després d'un partit èpic dels de Pedro Martínez.

Hi ha derrotes i derrotes. N'hi ha en què surts ben escaldat i n'hi ha en què penses que has fet el que has pogut. I, a vegades, molt poques, hi ha derrotes que sonen com una veritable victòria, com si fos música de Mompou. I la d'avui del BAXI a Ankara ha estat una d'aquestes.

Les lesions i la grip han delmat de tal manera l'equip de Pedro Martínez, que s'ha presentat a la pista amb només set jugadors, un d'ells el jove de 19 anys David Òrrit. Però l'equip ha sortit amb les idees molts clares: no fer faltes personals, canvis constants dels dos homes de refresc i... bon tir exterior. 9 de 15 en triples en la primera part han dut un avantatge de 41-50 al descans, davant la incredulitat dels turcs.

En la segona part, el Türk ha premut en defensa i el cansament ha castigat els bagencs. Però amb un Pere Tomàs estel·lar, 26 punts, han tornat a competir el partit i a punt han estat de servar l'average, que era de 5 punts. Al final, 78-72 i una mostra més que l'orgull d'aquest equip és molt, molt gran.