Shermadini ha anotat 15 punts en el tercer quart (ACB Photo / E. Cobos)

El Baxi Manresa perd a Tenerife en un mal dia en el triple i amb un Shermadini imparable (85-70)

El Baxi Manresa no ha pogut a la pista del tercer, un Tenerife que segueix sumant sota el lideratge de Marcelinho Huertas i Giorgi Shermadini, autor de 29 punts. Els bagencs han acusat el pobre encert en el triple, el dia en què debutava el base Dani Garcia, fins ara cedit al Bàsquet Girona

Xevi BardoletActualitzat

El Baxi Manresa ha començat més endollat, amb molta agressivitat defensiva sobre un equip superior físicament, i aturant Shermadini, el jugador que més valora de la Lliga. En atac, com gairebé sempre, bona circulació de pilota. Però no hi havia encert exterior, i això ha condemnat l'equip durant tot el partit. El Tenerife tampoc estava fi en aquesta faceta, però Marcelinho Huertas nodria de pilotes els companys en posicions més pròximes -ha repartit 10 assistències, per 9 de Dani Pérez.

En el tram final del segon període, els tercers de l'ACB han obert avantatge, 39 a 40 al descans. I en el tercer quart s'han disparat, amb un Shermadini que ha causat estralls. El georgià ha anotat 15 punts en poc més de 7 minuts de quart i ha trencat el partit, davant un Baxi que seguia fallant de fora i havia perdut embranzida al darrere. Els locals han tingut un màxim avantatge de 20 punts, Pedro Martínez ha demanat més presència defensiva i Rafa Martínez ha agafat una ratxa per impedir una derrota més gran. Però el 2 de 24 en triples ha estat un llast massa gran.