(acb Photo / F. Robledano)
Bàsquet

El Baxi Manresa perd a la pista d'un imprevisible Gran Canària (83-77)

El Baxi Manresa ha estat millor durant molts minuts a la pista del Gran Canària, sobreposant-se a les 4 baixes. Però el Gran Canària, amb més potencial ara mateix, s'ha servit del talent per decantar la balança en l'últim quart. Ara, entre l'aturada per la Copa i la finestra de seleccions, els bagencs podran recuperar algun efectius

Xevi BardoletActualitzat

El Baxi Manresa més trinxat per les baixes del què portem de curs ha tingut una excel·lent posada en escena al Gran Canaria Arena. Bones pilotes cap als interiors, amb Eatherton primer i Sima després produint, i 10 de 13 en tirs de 2 en el període inicial. Després no ha estat tan senzill. Els locals, que necessiten victòries amb molta més urgència, han apujat el llistó defensiu en el segon quart, i han igualat el partit amb un parcial de 13 a 0. Però amb Rafa Martínez liderant l'atac el Baxi ha anat als vestidors amb un 37 a 41.

En la represa el Baxi ha tornat a portar la iniciativa davant uns canaris que tornaven a estar catatònics. Els triples han posat els bagencs 12 a sobre. Però els de Pedro Martínez s'han carregat de faltes, han concedit massa segones opcions als de Porfi Fisac i s'han descentrat en defensa. A més, al bàndol contrari hi havia talent; John Shurna, el millor amb 14 punts i 9 rebots, AJ Slaughter i Javi Beirán, espectacular en l'últim quart, han liderat la victòria local. Malgrat que no ha faltat esforç bagenc en el tram final.

ARXIVAT A:
Bàsquet ManresaACB
Anar al contingut