El Manresa ja té sis victòries en deu partits (acb Photo / E. Casas)

El Baxi Manresa guanya a Saragossa i ja té sis victòries en deu partits (102-103)

Dos tirs lliures de Seth Hinrichs han decantat el duel ofensiu entre el Casademont Saragossa, que estrenava entrenador, i el Baxi. Els de Pedro Martínez han resistit en els bons minuts locals de l'últim quart i segueixen amb el seu idil·li a domicili

Xevi BardoletActualitzat

Festí de punts entre el Casademont Saragossa, ara dirigit per Sergio "La Oveja" Hernández -l'entrenador que va dur l'Argentina a la plata de l'últim mundial- i el Baxi Manresa. En la primera part la defensa local ha anat perduda, tant amb individual com en zona, contra la bona circulació  de pilota manresana. Però els bagencs no han pogut aturar l'escorta DJ Seeley, amb passat a Manresa. 18 punts en tot just 11 minuts.

53-53 al descans amb grans percentatges dels dos equips des del triple. 74-75 després del tercer quart, amb el Baxi sense la mateixa fluïdesa, però amb Dani Pérez liderant. I problemes seriosos pel Manresa amb el 94-86 en contra, amb jugadors de perímetre carregats de faltes -Guillem Jou era baixa per un esquinç al turmell- i amb molts homes locals en ratxa.

Ha aparegut Jonathan Tabu amb 12 punts en l'últim quart per rescatar l'equip. Però el base congolès ha perdut una pilota que ha permès a Brussio posar el 102 a 101. Quedaven poc més de 3 segons. La jugada de pissarra del temps mort ha funcionat, perquè Hinrichs ha quedat sol i Rodrigo San Miguel ha hagut de fer-li falta. El de Minnesota ha anotat els dos tirs lliures i el Baxi torna de Saragossa amb la victòria 100 de Pedro Martínez com a entrenador del Bàsquet Manresa.