El Baxi segueix guanyant partits al ritme de Dani Pérez (acb Photo / J. Alberch)

El Baxi Manresa estrena la segona volta castigant l'Unicaja (90-83)

Sense Matt Janning ni Eulis Báez, però amb la recuperació d'última hora d'un Makai Mason anotador, 18 punts, i un Guillem Jou a tot arreu, 14 rebots. El Baxi Manresa ha aprofitat la crisi de l'Unicaja per estrenar-se amb victòria en la segona volta

Xevi BardoletActualitzat

El Baxi Manresa ha dominat el primer quart aprofitant la feblesa endèmica del joc interior de l'Unicaja. Martynas Sajus s'ha inflat amb 10 punts en aquest parcial. Els bagencs, però, tenien un problema, el triple. Han necessitat 15 minuts de joc per clavar el primer, mentre que els andalusos dissimulaven les deficiències amb més encert exterior. El ritme del partit era però de Dani Pérez, 8 assistències ja en la primera part. 39 a 36 pels de Pedro Martínez al descans.

Els manresans han tingut els de Luís Casimiro contra les cordes en el tercer quart, amb un gran Makai Mason. 13 punts de màxima. L'Unicaja s'ha tornat a agafar als triples, amb Abromaitis i Francis Alonso, per arribar viu en l'últim quart. Però ara mateix, la defensa dels malaguenys sobre els interiors rivals és una broma i això, amb Dani Pérez distribuint a ple rendiment, amb un Guillem Jou aconseguint segones opcions i amb Eatherton traient el seu potencial ofensiu, ha estat definitiu. 90 a 83 i el Baxi que haurà guanyat els dos partits del curs contra l'Unicaja.