Vaulet ha tornat a exhibir plasticitat en aquest contraatac (acb Photo / J. Alberch)

El Baxi Manresa es queda sense encert en l'últim quart contra el Tenerife (80-88)

El Baxi Manresa, amb les baixes de Jou i Báez, ha tingut grans moments contra el Tenerife, un equip que vol discutir la fase regular al Barça i al Madrid. Però els de Pedro Martínez han estat uns minuts sense veure cistella a l'últim quart i ja no han tingut combustible per reaccionar

Xevi BardoletActualitzat

La posada en escena del Tenerife -arribava al Nou Congost amb 7 victòries en 8 partits- és d'aquelles que pot desestabilitzar qualsevol equip que no estigui mentalment preparat. Els de Vidorreta, amb Fitipaldo i Shermadini llançats, han anotat 17 punts en poc més de 4 minuts. Però el Manresa no ha renunciat a les seves credencials i ha reaccionant també des de l'anotació -la circulació de pilota és de nota i mai falta un gran contraatac culminat per Vaulet. Scott Eatherton continua demostrant que té molts punts a les mans. També Hinrichs, l'artífex de l'última victòria amb els seus dos tirs lliures.

El Baxi ha arribat al descans amb empat a 44 i ha arribat amb plenes garanties de victòria a l'últim període. Però, sense perdre la fluïdesa, s'ha quedat sense encert al tram decisiu. El millor percentatge en triples del rival ha marcat diferències i la tropa de Shermadini -cap dels tres pivots del Manresa ha pogut amb el georgià-, Fitiplado i Huertas -gran últim quart del brasiler- ha acabat exhibit el seu talent i sobretot, experiència.