El Baxi Manresa cau davant del Dinamo de Sàsser i s'acomiada de la Champions (61-64)

Miquel RibasActualitzat

El Baxi Manresa necessitava una victòria davant el Dinamo de Sàsser per classificar-se als vuitens de final de la Champions. Una fita històrica que els bagencs gairebé aconsegueixen i és que han caigut per un ajustat 61-64 en un final d'infart al Nou Congost.

Els del Bages han jugat un partit fluix i els ha pogut la pressió en els minuts finals. Mala selecció de tir sense que cap jugador hagi agafat la responsabilitat en l'últim tram del partit. A cinc minuts del final el Manresa perdia de vuit punts 53 a 61, però un triple del dominicà Báez ha permès als catalans recuperar el pols del joc.

No obstant, l'equip de Pedro Martínez jugava a batzegades i sense tenir les idees clares. Hi havia por a l'hora de tirar i això ha passat factura a l'equip català en el tram final. Al davant, el Sàsser tampoc ha sabut sentenciar i amb més emoció que bon joc s'ha arribat a 8 segons amb 61 a 63 en el marcador. Llavors Nelson ha fallat la cistella que podia haver forçat la pròrroga. El Manresa encara ha tingut un altra oportunitat a falta de dos segons i amb el marcador amb 61 a 64 però a Dulkys se li ha escapat la pilota de les mans i no ha pogut executar un triple que d'haver entrat hauria empatat a l'electrònic.