Bàsquet

El Baxi Manresa busca ser a la Copa contra un Barça encara sense Mirotic

Una Copa que sabrà l'últim participant sense que s'hagi acabat tota la primera volta. Un Baxi-Barça sense el sorollós públic al Nou Congost i un Barça encara sense Mirotic. La pandèmia i les circumstàncies marquen el duel català, amb molt en joc per als bagencs

Xevi BardoletActualitzat

El Barça ha guanyat al Nou Congost en la últimes 10 visites -la darrera victòria manresana es va produir el març del 2009, en el mític partit de les 4 pròrrogues- i el Baxi no tindrà el seu públic. Però a Manresa voldrien donar la campanada guanyant el Barça i esperar una derrota l'endemà de l'Unicaja contra el Baskonia per ser a la Copa.

Pedro Martínez, en canvi, no pensa tant en la Copa i té un discurs, com sempre, diferent:

"Personalment, si aquest dissabte guanyem estaré content perquè haurem fet un pas més cap a la permanència i no per estar pendent del que faci diumenge l'Unicaja i ser a la Copa. Si haguéssim perdut a Múrcia, on no vam jugar pel que ens toca viure, ja no tindríem opcions. Igualment és positiu el fet d'arribar a l'última jornada amb opcions i estar amb un 50% de victòries".

 

Els bagencs no van jugar a la pista de l'UCAM Múrcia en la darrera jornada per positius al bàndol murcià. L'equip de Sito Alonso, encara sense poder jugar, ha quedat descartat de la lluita per ser a la Copa, ja que diumenge s'acaba el tall de partits que computen. I amb 8 victòries i 8 derrotes -com ara el Manresa- necessitaria la derrota bagenca i, atenció, la derrota de l'Unicaja de 75 punts o més.

El Barça va superar el Manresa en la semifinal de la Lliga Catalana (@FCBQ)

Tornant al duel català, el Manresa té les baixes al perímetre dels lesionats Guillem Jou i Makai Mason, però ja sap que el Barça es torna a quedar sense Mirotic per quart partit consecutiu -el montenegrí segueix de baixa per motius personals. Tampoc hi seran Brandon Davies ni Víctor Claver, però el base Léo Westermann debutarà en l'ACB. Un Westermann i un Barça que venen d'exhibir-se contra el València en l'Eurolliga.

 

ARXIVAT A:
Bàsquet ManresaACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut