El BAXI Manresa apallissa l'Oostende i obté la victòria més còmoda a la Champions (85-58)

Exhibició ofensiva dels manresans contra el conjunt belga per sumar la quarta victòria europea i recuperar sensacions a l'ACB després de tres derrotes consecutives

Víctor LavagniniActualitzat

El BAXI Manresa ha sumat la quarta victòria, la més solvent, a la Basketball Champions League contra el Filou Oostende belga (85-58) i es posa tercer del grup A després de la derrota de l'Unet Holon contra el Dinamo Sassari.

L'equip de Pedro Martínez ha agafat la iniciativa des de la defensa del segon quart (16-6) en una primera meitat marcada pels baixos percentatges. Un parcial de 10 a 0, amb el domini de Sima i Sakho a la zona, ha permès els bagencs arribar al descans per davant, 33 a 22.

8 punts consecutius de Ferrari a la sortida de vestidor han distanciat definitivament els catalans que han dominat el partit fins el final. El BAXI ha superat un rival que ha perdut 23 pilotes i ha encaixat 52 punts a la segona part. Els manresans han repartit 27 assistències i han tingut en Magarity el màxim anotador amb catorze punts consecutius entre el tercer i l'últim quart.

Després de 3 derrotes consecutives (Fuenlabra, Unet Holon i Obradoiro) el BAXI Manresa preparà a partir d'aquest dimecres la seva visita a Saragossa per intentar guanyar el primer partit fora de casa aquesta temporada.