Marc Peñarroya ha clavat 4 triples (acb Photo / J. Alberch)
Bàsquet

El BAXI Manresa acomiada el curs guanyant un gris Baskonia (71-68)

El Baxi Manresa ha arribat just d'efectius al final de temporada, però ha acabat amb les sensacions intactes. Passant-se bé la pilota i aquesta vegada superant el Baskonia, amb un completíssim Rafa Martínez. Els bagencs no seran al play-off, però podrien tenir premi en forma de plaça europea.

Xevi BardoletActualitzat

El BAXI Manresa ha homenatjat els 2405 abonats, que no han pogut gaudir d'un sol partit aquesta temporada, amb una samarreta on hi havia tots els seus noms inscrits. I també han volgut reconèixer-los amb un bon joc sobre el parquet del Nou Congost. L'equip no ha rutllat en el primer període, però s'ha agradat en el segon davant un desangelat Baskonia, en caiguda lliure després de la marxa de Vildoza a l'NBA i ara la lesió de Pollonara i Alec Peters.

Ha debutat Melwin Pantzar, però l'alegria l'han portat el més jove, Joan Peñarroya, i el més gran, Rafa Martínez. Amb triples i una jugada final que ha acabat amb assistència del primer i tir de 3 del segon, per anar als vestidors amb un 42-34. I en una línia similar ha entrat el Manresa en el darrer període; 10 punts d'avantatge i veient com el rival portava un pèssim 1 de 20 en triples -ha acabat amb un 1 de 22. Els bagencs s'han encallat en el tram final i Pierriá Henry -segueix sent un espectacle- ha liderat la remuntada dels de Vitòria. Però el nord-americà ha fallat la suspensió per capgirar el marcador 8 segons abans del final. Rafa Martínez -veurem si continua en actiu- ha brillat amb 13 punts, 8 rebots i 5 assistències.

ARXIVAT A:
Bàsquet ManresaACB
Anar al contingut