Marc Gasol, en una acció del partit contra el Breogán

El Bàsquet Girona encadena la quarta derrota consecutiva a l'ACB contra el Breogán (66-73)

Quarta desfeta de l'equip de Marc Gasol a Fontajau, que s'enfonsa a la classificació

Un quart per a cada equip a la primera part. El Bàsquet Girona ha superat la defensa zonal plantejada pel Breogán i ha arribat a tenir 10 punts d'avantatge (19-9) aprofitant-se de les pilotes perdudes per l'equp gallec que en en el segon parcial a millorat defensivament. L'encert en el tir exterior ha ficat en el partit al conjunt visitant que s'ha escapat de 6 (27-.33), però un 5 a 0 amb dues cistelles de Marc Gasol ha provocat que al descans el resultat fos de 34 a 36.

En el tercer quart (55 a 52) s'ha jugat un partit obert amb moltes alternances en el marcador. Una bona dinàmica del Bàsquet Girona a l'inici de l''últim quart ha avançat l'equip d'Aíto García Reneses de set punts, però no hi ha hagut continuitat. La resposta ha estat un parcial de 0 a 11 que ha portat el partit a un final a cara o creu. Els gironins no han sabut aprofitar les pilotes perdudes d'un rival que ha jugat amb més criteri en atac. Gasol i Bamforth, botxí dels catalans, han anotat 17 punts cadascún i han estat els màxims anotadors del partit. 66 a 73.