El Barceloneta compleix a Split en l'últim test abans de la final a vuit (13-15)
Victòria per 13-15 a Split (@CNAB_oficial)
Waterpolo

El Barceloneta compleix a Split en l'últim test de la fase de grups (13-15)

Els mariners han jugat el seu darrer test abans de la final a vuit de Belgrad

Redacció Esport3 / Agència EFEActualitzat

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha guanyat 13-15 el Jadran Split a Croàcia a l'últim partit del grup B de la Lliga de Campions de waterpolo, abans d'afrontar la seva participació a la final a vuit de Belgrad.

El Jadran Split ha sortit molt fort i amb dos gols de Kharkov i un altre de Marinic han obtingut una doble renda per als croats al minut quatre del primer quart (2-0, 3-1).

La reacció marinera ha resultat fulminant amb un parcial de 0-6, amb quatre gols al primer quart i dos més a l'inici del segon per col·locar el 3-7.

Els croats han aconseguit trencar la sequera de vuit minuts a què els havia sotmès la defensa barcelonina per fer dos gols davant el primer d'Unai Biel per arribar amb 5-8 en contra al descans.

El tercer període ha començat amb dos gols d'Álvaro Granados i Felipe Perrone per situar el màxim avantatge de cinc gols (5-10), però el Jadran ha reaccionat i ha mantingut les opcions amb un parcial de 4-4 en aquest temps (9-12).

A l'últim quart, l'equip d'Elvis Fatovic s'ha tornat a col·locar amb quatre gols de renda (10-14), però els seus compatriotes del Jadran, amb tres gols seguits, s'han situat a només un gol (13-14) i amb atac per empatar.

L'Atlètic Barceloneta ha ajustat bé la defensa i el gol d'Àlex Bustos ha posat la rúbrica final de la victòria per 13-15