Carlos Alcaraz aixeca el títol de campió
Carlos Alcaraz aixeca el títol de campió (EFE)
Tenis

Carlos Alcaraz, campió de l'Open Banc Sabadell amb 18 anys

Carlos Alcaraz és molt superior a Pablo Carreño (6-3 i 6-2) i guanya el seu primer Barcelona Open Banc Sabadell

Miquel RibasActualitzat

Carlos Alcaraz, 18 anys, no ha donat opció al seu amic  Pablo Carreño, 30 anys, i l'ha derrotat còmodament per 6 a 3 y 6 a 2 en 1 hora i cinc minuts. Inicialment l'enfrontament a la pista central del tenis Barcelona, amb 8.000 espectadors, semblava que seria més igualat. El servei de tots dos ha funcionat a la perfecció i els quatre primers jocs s'han guanyat en blanc.

Tot ha canviat en el cinquè quan Pablo Carreño ha perdut el seu servei. A partir d'aquí ja no hi hagut gaire història tenística. Alcaraz amb un joc molt sòlid i amb servei potent n'ha tingut prou per frenar Carreño. L'asturià no ha sabut com jugar al seu rival, que des del fons de la pista ha tret molts cops guanyadors.

En el segon set, Carlos Alcaraz ha continuat imprimint molta rapidesa al joc i sense cometre pràcticament errades. D'entrada ha guanyat els seus dos serveis en blanc i en el sisè ha trencat el joc a Carreño, que ja no ha aixecat el cap. En canvi, el murcià ha jugat amb la precisió d'un rellotge suís, mentre que el seu rival s'ha descentrat. En el vuitè joc, Carreño ha comès la primera doble falta del partit d'entrada i Alcaraz s'ha situat ràpidament en 40 a 0. El murcià no ha fallat i a la primera pilota de partit de les tres que tenia ha sentenciat la final del Barcelona Open Banc Sabadell. És el tercer títol de Carlos Alcaraz aquesta temporada, després dels de Rio i Miami.

ARXIVAT A:
Barcelona Open
Anar al contingut