Un lot de 2.000 gorres s'enviarà als pavellons d'Ifema de Madrid
Un lot de 2.000 gorres s'enviarà als pavellons d'Ifema de Madrid
Tenis

El Barcelona Open Banc Sabadell dona 20.000 gorres per fer mascaretes

Actualitzat
L'organització del Barcelona Open Banc Sabadell ha anunciat aquest dimecres que donarà les 20.000 gorres que s'havien de repartir en l'edició 2020 perquè siguin reciclades com a mascaretes pantalles per al personal sanitari que està lluitant contra la pandèmia del coronavirus.
  
Segons ha informat un dels patrocinadors del torneig barceloní, les gorres, que havien de ser obsequis per als clients i convidats de la competició fins que es va decidir cancel·lar-la, seran repartides de manera progressiva per diferents punts del territori espanyol.
  
El primer lot de 1.000 gorres anirà destinat als hotels de Barcelona que formen part de la iniciativa solidària Hotels Salut, que actualment ofereixen llit a 200 pacients de la Covid-19, i seran reciclades per a Bombers, Mossos d'Esquadra, voluntaris i treballadors del grup. Per la seva banda, un segon lot de 2.000 gorres serà enviat als pavellons d'Ifema a Madrid, que estan acollint més d'un miler de malalts. En aquest cas, el reciclatge anirà a càrrec de les empreses madrilenyes Expoplac i MadeInBox.
  
El Barcelona Open Banc Sabadell també ha confirmat que, al llarg de les properes setmanes, nous carregaments de gorres seran enviats a les entitats ja esmentades i a noves institucions sanitàries que es vagin adherint a la iniciativa solidària.
ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut