Tenis

El Barcelona Open Banc Sabadell de tenis, al canal Esport3

El canal Esport3 oferirà una cobertura molt àmplia del Barcelona Open Banc Sabadell de Tenis, que comença dilluns i que es podrà seguir també per internet a través de www.esport3.cat. Es tracta de la competició de tenis amb més tradició de tot l'Estat. Es disputa a les pistes del Reial Club de Tenis Barcelona i arriba a l'edició número 60 del Trofeu Comte de Godó.

Actualitzat
El canal esportiu de TV3 farà transmissions diàries des de les pistes, a partir de les 11.30, amb un seguiment de les eliminatòries al llarg d'unes 8 hores diàries. Per a les transmissions, el canal comptarà, per segon any consecutiu, amb la col·laboració de Sergi Bruguera, campió de Roland Garros els anys 1993 i 1994, i finalista del torneig de Barcelona els anys 1991 i 1993, que farà les anàlisis tècniques del que passi a la pista. A més de Bruguera, hi haurà les opinions dels extenistes Albert Costa, director del torneig, i Òscar Hernández, i dels tenistes en actiu Tommy Robredo i Pere Riba, ara lesionats.

L'equip periodístic de TV3 estarà format per Xavier Bonastre en la locució i Francesc Sòria i Imma Pedemonte en les cròniques, entrevistes i reportatges. La realització anirà a càrrec de Ferran Gràcia i la producció la coordinarà Ester Poses.

En aquesta edició, el torneig tindrà, un any més, en Rafael Nadal el seu gran atractiu. El tenista mallorquí, número 2 mundial, buscarà el seu setè títol a Barcelona. El cartell de jugadors el completen l'escocès Andy Murray, David Ferrer, Fernando Verdasco, Feliciano López i Marcel Granollers entre molts d'altres.

Anar al contingut