Els d'Eusebio han salvat un punt al camp de l'Alcorcón. (Foto: FCB).
Futbol

El Barcelona B arrenca la pretemporada amb les proves mèdiques i cares noves

El Barcelona B ja ha arrencat la temporada amb les proves mèdiques habituals i l'entrenament del vespre a la ciutat esportiva Sant Joan Despí, amb cares noves com Adrián Ortolà i Dani Nieto, els jugadors que ascendeixen del juvenil i els que van ser cedits la temporada passada.

Actualitzat
El Barcelona B ha arrencat ja la temporada amb les proves mèdiques habituals i l'entrenament del vespre a la ciutat esportiva Sant Joan Despí, amb cares noves com Adrián Ortolà i Dani Nieto, els jugadors que ascendeixen del juvenil i els que van ser cedits la temporada passada.

L'equip, però, també ha hagut de comptar moltes baixes, com la dels jugadors que han estat concentrats amb les seves seleccions per a l'Europeu sub-19, les dels lesionats Agostinho Cá, Juste i Grimaldo, i les marxes de Deulofeu, Sergi Roberto, Rafinha, Luis Alberto, Lombán i Araujo.

Malgrat les baixes, el tècnic Eusebio Sacristán s'ha mostrat "il·lusionat i content" per tornar a la feina. "Aquest equip sempre es renova cada temporada i això és com tornar a començar. Som un equip jove perquè confiem en la gent de la casa i els que vénen també ho són. N'han pujat set del juvenil i ja sabem que la Segona Divisió té molta dificultat, però confiem en la nostra proposta", ha afirmat Eusebio.
Anar al contingut