Handbol

El Barcelona arrenca la Lliga com a màxim aspirant a desbancar el Ciudad Real

El renovat Barcelona de Manolo Cadenas comença demà (19.00 hores) al Palau Blaugrana la Lliga Asobal contra el Teucro de Pontevedra, en una temporada en la qual els blaugranes parteixen com a favorits al títol que ostenta el Ciudad Real, que es perfila com el seu gran rival, tant en la competició espanyola com en l'europea. El conjunt català va perdre diumenge passat el primer títol oficial de la temporada, la Supercopa d'Espanya, contra el Ciudad Real (32-30), encara que el més important no va ser la derrota, sinó la pèrdua per dos mesos del lateral esquerrà internacional Laszlo Nagy, que es va fracturar el canell dret.

Actualitzat

Manolo Cadenas disposarà aquesta temporada de tres metes de nivell: David Barrufet, el croat Venio Losert i el danès Kasper Hvdit, amb els quals segurament farà rotacions en cada partit i en deixarà fora de la convocatòria un.

A l'extrem dret compta amb els dos internacionals esquerrans Víctor Tomás i Albert Rocas; a l'esquerre, amb Juanin García i el jove Cristian Ugalde; com a centrals, amb Íker Romero, el suec Jonas Larholm i el català Joan Cañellas. En aquesta posició segurament farà rotació amb Cañellas i Larholm en la majoria de partits.

A la posició de pivot debutaran dos els sis nous fitxatges, el danès Jesper Noddesbo i Rubén Garabaya; al lateral esquerre hi haurà Jerome Fernández i Demetrio Lozano, mentre que al dret, el suís-argentí Eric Gul haurà d'assumir el començament de la temporada pràcticament sense relleu a causa de la lesió de Nagy.

Serà el segon partit oficial de Manolo Cadenas al Palau Blaugrana, després del de classificació per a la Lliga de Campions contra el Braga portuguès, i no sembla que el Teucro de Víctor "Pillo" García Borras pugui inquietar els locals, encara que hagi fitxat quatre jugadors d'alt nivell per a aquesta temporada, com el central bosnià Nikola Dokic, el porter eslovè Jude Jeraj, l'extrem esquerre serbi Marko Curuvija i el lateral eslovè Ognjen Backovic.

Anar al contingut