Eurolliga

El Barça vol trencar una ratxa de cinc anys sense guanyar a la pista del CSKA

Els blaugranes, que continuen amb la baixa de Thomas Heurtel, van patir una forta derrota a casa davant dels russos al Palau, però arriben al partit en un bon moment de forma

Jordi RobirosaActualitzat

Svetislav Pesic ha controlat fins a l'últim detall de l'entrenament abans de viatjar a Moscou. Els blaugranes van encaixar una derrota molt dura al Palau davant del CSKA en la primera volta i ara buscaran la revenja. La victòria a Atenes contra el Panathinaikos ha servit per recuperar la confiança i el bon humor. Així ho ha confirmat Brandon Davies.

"Sempre és bo retornar al camí de la victòria després de la derrota a la Copa. Vam trobar el camí adequat per guanyar el partit i ara tenim gana i volem continuar guanyant".

Què passa amb Kevin Pangos? El jugador canadenc s'entrena a part quan teòricament ja fa temps que està recuperat de la lesió, però ell mateix diu que encara li fa mal. Pesic ha fet servir la ironia al respecte.

"Tenim un jugador que fa sis mesos que està de baixa. Veurem si juga els play-off la pròxima temporada. Pangos es prepara per a la pròxima temporada.

Aquest dijous, a les sis de la tarda, un altre partit estel·lar, CSKA-Barça, un clàssic del bàsquet europeu.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut