Héctor Bellerín jugant amb el Barça
Héctor Bellerín amb el Barça
Barça

Héctor Bellerín, sense ganes de moure's del Barça

El Fulham anglès s'ha sumat en les darreres hores a la llista de pretendents pel lateral

Redacció Esport3Actualitzat

Els tres milions d'euros fixos més un de variable que ha tret el Barça en la venda de Memphis han deixat molt satisfet el club blaugrana, que no esperava treure res per un jugador que acabava contracte a l'estiu i que cada cop tenia menys protagonisme. Ara, volen fer el mateix amb Héctor Bellerín. El jugador va arribar gratis al club, igual que Memphis, i també acaba contracte el 30 de juny. La intenció del Barça seria col·locar-lo aquest mercat d'hivern i continuar alleugerint una situació econòmica complicada.

Bellerín no compta per a Xavi. De fet, el jugador ha estat descartat en els dos partits de la Supercopa d'Espanya. Els seus últims minuts van ser a la Copa, contra el Ceuta. Malgrat el rol secundari que està tenint, el futbolista no té cap intenció d'abandonar el Camp  Nou en aquest mercat d'hivern.

 

El Fulham, interessat en Bellerín

L'opció més desitjada per Bellerín seria tornar al Betis, però l'equip andalús té ben coberta la seva posició. Qui sí que ha mostrat el seu interès pel jugador és el Fulham. L'equip anglès, però, el té com a pla B. El seu principal objectiu és el portuguès de l'Arsenal Cedric Soares. Si el fitxatge no es pogués materialitzar, el Fulham té a la recambra el nom d'Héctor Bellerín.

Anar al contingut