Jennifer Hermoso celebra un dels molts gols anotats (@FCBFemeni)
FUTBOL

El Barça vol fer història a Göteborg

Diumenge van certificar matemàticament el campionat de lliga i, ara, les jugadores del Barça volen fer història conquerint la primera Champions

Imma Casares FerreiroActualitzat

Totalment focalitzades en la final de la Champions contra el Chelsea. Això és el que fan les jugadores del Barça i així ho han verbalitzat Aitana Bonmatí i Jenni Hermoso. La migcampista de Sant Pere de Ribes admet que arriben a la final "en un moment de confiança màxima; pel camí hem hagut de deixar rivals molt potents i això ens dóna molta confiança".

Per a Aitana Bonmatí, serà la segona final de Champions, després de la que van perdre a Budapest, contra l'Olimpic de Lió.

"El fet que algunes de nosaltres ja hem jugat una final d'aquest nivell, potser ens dóna un punt a favor però tampoc és definitiu. Això no decantarà el partit; els dos equips estem força igualats i la clau passa per ser efectives en atac, aprofitar les poques ocasions que es generin i controlar les transicions ofensives de les angleses. Això ho fan molt bé".

Bonmatí defuig el paper de favorites. "És cert que hem guanyat la lliga, però de vegades hem guanyat d'una manera fàcil -tampoc no vull que se'm malentengui- i el Chelsea juga en una lliga més exigent que la nostra; per tant, ni podem comparar la lliga amb la Champions ni podem dir que som favorites."

A Jennifer Hermoso, autora de sis gols en la màxima competició europea, no li treu la son acabar com a "pitxitxi" del torneig:

"Més enllà de reptes personals el que vull és fer història; és la meva primera final i el meu repte és aixecar la Copa, no és el moment de les individualitats".

La davantera madrilenya insisteix en el gran objectiu de la temporada: "Fa anys jugàvem per guanyar la lliga, ara juguem per guanyar la Champions. La nostra força resideix en la conssistència del grup més enllà de que cada jugadora hagi pogut créixer individualment en els últims temps".

La gran cita és diumenge a les 21.00 a Göteborg, en directe per TV3.

 

Anar al contingut