Mariona Caldentey celebra el seu 23è aniversari sent mantejada per les seves companyes a l'últim entrenament del Barça (EFE)
Futbol

El Barça vol encarrilar el pas a les semifinals de la Champions amb un Miniestadi ple

L'equip blaugrana rep el Lillestrom noruec en l'anada de les semifinals esperonat pel recent triomf davant l'Atlètic de Madrid a la Lliga

Actualitzat

Els quarts de final de la Champions arriben per al Barça en un moment dolç: just després de guanyar l'Atlètic (0-2) al Wanda Metropolitano davant de més de 60.000 espectadors i de reactivar les seves opcions a la Lliga.

L'equip blaugrana rep aquesta tarda (19.00) el Lillestrom noruec en l'anada dels quarts de final de la Champions i vol aprofitar la inèrcia positiva per segellar el pas a les semifinals de la màxima competició europea. El Barça, que fa dos anys ja va arribar a les "semis", té molta il·lusió posada en la competició europea, tenint en compte que els grans favorits, com el Lió, el Wolfsburg, el PSG o el Chelsea van per l'altra banda del quadre.

Però abans de fer volar coloms, el tècnic Lluís Cortés recorda que primer s'ha d'eliminar l'LSK, un equip sense historial fora del seu país però integrat per un nucli d'internacionals amb Noruega, una de les seleccions més sòlides del continent. A més, l'equip de Lillestrom està actualment de pretemporada, i per tant estará més fresc de cames.

El Barça no podrà comptar amb la seva davantera revulsiu, Asisat Oshoala, que ha marcat cinc gols en cinc partits amb el Barça. Tampoc hi poden ser per lesió Bárbara Latorre, Patri Guijarro, Stephanie van der Gragt i Gemma Gili.   

L'equip blaugrana espera que la seva gesta al Wanda animi l'afició a anar al Miniestadi, que comptarà amb entrada gratuïta. El rècord d'assistència és de 12.000 espectadors i el Mini en pot acollir fins poc més de 15.000.   

Anar al contingut