Luis Suárez s'abraça amb Antoine Griezmann després d'un gol al camp de l'Eibar, dissabte passat (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça vol encarrilar al camp de l'Slavia de Praga el pas als vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana visita l'equip txec en bon moment i disposat a trencar la línia discreta de resultats a domicili a la Champions

Actualitzat

El Barça té aquest vespre (21.00) l'oportunitat d'encarrilar el pas als vuitens de final de la Champions League. L'equip blaugrana juga al camp de l'Slavia de Praga un partit corresponent a la tercera jornada de la Champions que, en cas d'èxit, pot servir als d'Ernesto Valverde per recuperar el bon to a domicili en competició europea.

Ernesto Valverde, tècnic blaugrana, ja es va encarregar d'avisar que la missió no és fàcil. "Per guanyar aquí, haurem de suar", advertia en la prèvia el tècnic barcelonista, que compta amb les baixes per lesió de Sergi Roberto  i Umtiti, i recupera Piqué i Dembélé. El fet que el Barça-Madrid, que s'havia de jugar dissabte, hagi quedat ajornat pot condicionar Valverde a l'hora de triar l'equip inicial: ja no li cal reservar jugadors de cara al clàssic.     

El partit suposarà una prova per al trident blaugrana, que a nivell individual acumula ja força partits sense marcar a domicili en competició europea. El cas més cridaner és el de Luis Suárez, que fa quatre anys, 19 partits, que no veu porta quan juga lluny del Camp Nou a la Champions.

Després de dues jornades, el Barça suma 4 punts, els mateixos que el Borussia Dortmund, que aquest vespre visita l'Inter de Milà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut