Barça

El Barça vol avançar l'arribada de Yerry Mina al gener per cobrir la marxa de Mascherano

El colombià Yerry Mina és el central triat pel Barça per fer el relleu de Mascherano. El club blaugrana té previst incorporar el central colombià al mercat d'hivern per pal·liar la marxa de Mascherano al futbol xinès

Actualitzat

El Barça mou peça davant la imminent marxa de Javier Mascherano al futbol xinès. El club blaugrana optarà per una solució lògica: avançarà l'arribada a l'equip del central colombià Yerry Mina, amb qui ja té aparaulada la incorporació a partir de l'estiu que ve.

Mina, un central alt (1,93 metres) i fort, destaca per la seva contundència en el joc aeri , però també té bon toc de pilota, d'acord amb els informes que té el Barça. És un fix al Palmeiras i a la selecció colombiana i, als seus 23 anys, se li augura nivell suficient per triomfar en un gran del futbol europeu.

El Barça es va moure ràpid per assegurar la seva incorporació a l'estiu que ve a canvi d'uns 9 milions d'euros, però la marxa de Mascherano, si acaba sent una realitat, precipitarà els esdeveniments. Ara faltarà seure a la taula amb el club brasiler per revisar l'acord.

En el plànol esportiu, Ernesto Valverde ha acabat donant el seu vistiplau a l'avançament de l'operació, tot i les seves reticències inicials a incorporar a l'hivern un central sense experiència a Europa. En aquest punt, la bona resposta de Thomas Vermaelen en els últims partits ha acabat convencent tant l'entrenador blaugrana com la direcció esportiva que la posició de central està ben coberta en cas que els dos titulars, Gerard Piqué i Samuel Umtiti, tinguin algun tipus de contingència.   

ARXIVAT A:
Yerry Mina
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut