El calendari de l'operació De Jong ha canviat
Barça

El Barça vol avançar el fitxatge de De Jong

El club blaugrana intensificarà els contactes pel migcampista holandès

Actualitzat

Frenkie De Jong ja fa temps que és en l'agenda del Barça. Ara, però, a causa de diversos moviments en el mercat futbolístic, el club blaugrana empeny per contractar-lo. Segons ha transcendit, aquesta setmana hi podria haver reunions entre les parts per parlar del fitxatge del jove migcampista holandès de l'Ajax.

De Jong, de 21 anys, té contracte amb el club d'Amsterdam fins al 2022. Fins ara, sempre s'havia parlat d'incorporar-lo més endavant, però el fitxatge frustrat del brasiler Rodrygo ha fet canviar l'estratègia quant a l'operació de l'holandès. No li serà fàcil al Barça avançar la sortida del futbolista del seu actual club, ja que l'Ajax, que fa quatre anys que no guanya la Lliga, intenta no debilitar-se. Tanmateix, els holandesos podrien estar disposats a escoltar alguna oferta a partir dels 30 o 40 milions d'euros.

El Barça, doncs, necessita fer caixa amb la sortida d'alguns dels seus efectius prescindibles per contractar De Jong, ja que té clar que vol invertir en Griezmann, Lenglet i Arthur. El mig del camp preocupa l'àrea tècnica del club. Iniesta ha marxat. Carles Aleñá està lesionat de gravetat i haurà de seguir un camí de recuperació que no li permetrà estar a punt fins a la tardor. I Busquets, Rakitic, Coutinho i Paulinho disputaran el Mundial i, per tant, viuran una temporada molt més llarga que els seus companys, amb el desgast que això suposa.

Frenkie De Jong, migcampista tècnic i potent, es va formar a les categories inferiors del Willem II. Aquesta temporada ha disputat 22 partits a l'Eredivisie, 16 de titular, i ha estat un total de 1.558 minuts sobre el terreny de joc. El Barça no vol deixar-lo escapar i el futbolista està il·lusionat amb el projecte blaugrana. Per això el vol lligar ja aquest estiu i evitar que se li escapi, tal com ha passat amb Rodrygo. És també per aquest motiu que vol avançar l'arribada del també brasiler Arthur.

Anar al contingut