Barça

Dos grans gols d'Alba i Ilaix donen la victòria al Barça a Pamplona

Una sensacional assistència de Leo Messi ha trobat al seu millor soci, Jordi Alba, que no ha desaprofitat la passada per culminar amb un xut imparable i inagurar el marcador a favor del Barça. I en el segon temps, Ilaix, que acabava de sortir, ha marcat el camí de la sentència amb una gran acció individual

Xavi LemusActualitzat

Koeman ha tornat a apostar pel 5-4-1 per aconseguir la victòria al camp de l'Osasuna. Malgrat que el duel ha començat amb domini blaugrana, les millors oportunitats per marcar han estat pels locals. En el primer minut del partit, Jonathan Calleri ho ha intentat amb un xut llunyà, des del seu mateix camp, per intentar sorprendre a Ter Stegen. I la més clara de totes, en el minut 13, amb un llançament col·locat per part de Kike Berja que ha obligat a una gran parada del porter alemany. Posteriorment, ho han tornat a provar amb una rematada de Roberto Torres entrant des de segona línia.

La primera aproximació de perill dels blaugranes no ha arribat fins el minut 25 en una rematada de cap de Griezmann. I quatre minuts més tard, assistència impressionant de Messi cap al lateral esquerre per on apareixia Jordi Alba qui amb un potent xut culminava la jugada amb el primer gol del partit. La reacció dels locals no s'ha fet esperar i Rubén Garcia amb un control excels es plantava tot sol davant Ter Stegen que ha tornat a fer una parada decisiva per evitar el gol de l'empat. Fins al descans l'únic remarcable ha estat un xut de Messi creuat. Amb zero a un s'arribava al descans.

Canvis al descans

Koeman ha decidit treure Umtiti i fer entrar a Dembélé per revifar el joc barcelonista. Només encetar-se el segon període, Messi ha enviat un xut potent que ha acabat atrapant Sergio Herrera. Poc després, una passada en profunditat de Dembélé a De Jong ha obligat a Aridane a posar-hi la bota per impedir el xut de l'holandés. L'Osasuna no s'ha rendit i ha tornat a revifar en una rematada de Calleri en el minut 69 després de guanyar la posició a Mingueza que a punt ha estat de convertir-se en el gol de l'igualada.

Les escomeses locals han despertat a l'equip de Koeman que ha tornat a recuperar el fil del joc. I d'aquí dues arribades de perill, primer amb un xut de Pedri i, després, una nova internada per banda de Jordi Alba que ha tret Sergio Herrera amb la cara. La sentència s'ha produit  en el minut 82, quan Ilaix ha rebut una pilota a la frontal i després de retallar ha enviat un llançament col·locat a la xarxa rival. És el seu primer gol amb el primer equip. Amb aquest triomf, el Barça encadena vuit victòries consecutives fora de casa a la Lliga i s'acosta al líder del campionat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut