Leo Messi marcant un gol al Sevilla en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa (Reuters)
Barça

El Barça visita el Sevilla amb la necessitat de guanyar per consolidar el liderat a la Lliga

L'equip blaugrana busca un triomf que li permeti marcar distàncies amb els perseguidors i recuperar la seva millor versió en el tram més delicat de la temporada

Actualitzat

El Barça té aquesta tarda (16.15) una visita de les marcades com de risc en el calendari. Visita el Sevilla, un rival que no es pot dir que no conegui: ja s'hi ha enfrontat en 4 ocasions aquesta temporada, entre Supercopa d'Espanya, Lliga i Copa. I, tot i que el balanç és favorable als blaugranes, convé recordar que, en l'únic duel jugat a l'estadi Sánchez Pizjuán, els de Pablo Machín es van acabar imposant (2-0).

Es tractava d'un context diferent: era el partit d'anada d'una eliminatòria de Copa i el Barça va alinear un equip molt ple de suplents, començant per Prince Boateng, que es va estrenar amb el Barça quan amb prou feines havia fet el seu primer entrenament. Ara ha quedat fins i tot fora de la convocatòria.

El Barça torna a Sevilla mirant d'acabar de retrobar les sensacions que no transmet possiblement des que va eliminar l'equip andalús a la Copa. L'índex anotador dels blaugranes ha baixat en els últims partits, just quan s'arriba al moment decisiu de la temporada. Amb Leo Messi i Ousmane Dembélé sortint de lesions, i amb Luis Suárez molt menys efectiu del que és habitual, els de Valverde no passen pel millor moment pel que fa a l'atac. Però, per sort per a ells, tampoc el Sevilla rutlla gaire.

Anar al contingut