Barça

El Barça visita el Nàpols en l'anada dels vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana torna a la Champions (21.00) i s'enfronta per primera vegada en partit oficial al Nàpols

Actualitzat
El Barça torna aquest vespre a la Champions (21.00) en un escenari on no ha jugat mai abans, l'estadi San Paolo de Nàpols. El temple de Diego Armando Maradona, que va convertir en campió d'Itàlia i de la UEFA el conjunt napolità a finals dels vuitanta i principis dels noranta, avui veurà jugar Leo Messi per primer cop. Una visita amb simbolisme, un partit especial, que ha de servir al Barça per començar a apuntalar el pas als quarts de final.

L'equip blaugrana arriba en bon moment a la cita amb la Champions, després de golejar l'Eibar (5-0) amb quatre gols de Messi, i de recuperar el lideratge a la Lliga. Quique Setién té les baixes per lesió de Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Jordi Alba i Sergi Roberto, i això fa que tingui poques peces per triar tant als laterals com a l'atac. Martin Braithwaite, l'útim d'arribar, ha viatjat amb l'equip però no pot jugar perquè va arribar massa tard per poder ser inscrit a la Champions.

Així les coses, Setién té joc a l'eix de la defensa, on Lenglet i Umtiti es juguen un lloc; al mig del camp, el previsible retorn de Frenkie de Jong i la sortida de Rakitic o Arthur, i a l'atac, on cal veure si Arturo Vidal continuarà acompanyant Leo Messi i Antoine Griezmann com a fals davanter, o Setién preferirà tornar a confiar en Ansu Fati.  

El Nàpols rep el Barça amb una trajectòria irregular a la Lliga, on és sisè, a 24 punts del líder, la Juventus de Cristiano Ronaldo. Tot i això, l'equip partenopeu es troba possiblement en el millor moment de la temporada, després d'encadenar sis victòries als últims set partits, comptant Lliga i Copa italianes. L'entrenador dels "azzurri", Gennaro Gattuso, que té la baixa important de Kalidou Koulibaly, va destacar en roda de premsa la bona feina de Quique Setién a la banqueta.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut