Barça

El Barça visita el camp del Llevant amb l'obligació de guanyar

Els blaugranes, que podran comptar amb Sergio Busquets, necessiten els tres punts del duel del camp del Llevant per continuar amb l'esperança viva a la Lliga

Jordi GrauActualitzat

La Lliga continua sense un clar candidat a guanyar-la. Cap dels tres aspirants no dona senyals clars d'estar en la millor forma per guanyar el títol. I això quan només queden tres jornades.

I començarem a sortir de dubtes aviat perquè la primera d'aquestes tres últimes jornades es juga aquesta nit a les 22 hores. Després que el cap de setmana ha deixat les distàncies igual, però amb un partit menys, jornada intersetmanal i amb el Barça obrint foc. Els blaugranes visiten aquest dimarts el camp del Llevant amb Sergio Busquets a la llista. El de Badia s'ha recuperat de la contusió facial amb trencament maxil·lar que es va fer dissabte en el duel contra l'Atlètic de Madrid. Koeman podrà comptar amb ell per aquest antepenúltim partit.

 

El tècnic blaugrana no dona la Lliga per perduda malgrat ara ja no li queda cap duel directe per intentar retallar diferències.

"No, estem aquí encara. És clar que és diferent perquè l'Atlètic està dos punts per sobre, però no cal pensar en els altres, sinó en nosaltres."

 

Cap dels quatre aspirants va ser capaç de guanyar en la súper jornada i malgrat necessitar que fallin Atlètic de Madrid i Reial Madrid Koeman no llença la tovallola.

"Lluitarem fins a l'últim segon per guanyar la Lliga. No està a les nostres mans, però no hem de cometre cap error més. Lluitarem fins al últims segon per guanyar-la."

Preguntat en diverses ocasions pel seu futur Koeman va explicar que està confiat que complirà el segon any de contracte que han quedat per parlar-ne amb el president a final de temporada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut