Barça

El Barça visita Butarque amb la intenció d'agafar aire en el liderat de la Lliga

Una victòria en el partit que juguen els blaugranes contra el cuer aquest vespre sumada a una ensopegada del Reial Madrid enfront del Sevilla deixaria el Barça líder en solitari de Primera

Actualitzat

La visita del Barça a Butarque és una oportunitat per agafar una mica de marge en el liderat de la Lliga. I és que els blaugranes lideren la classificació igualats a punts amb el Reial Madrid. L'empat de diumenge contra el Girona va fer que els de Valverde entomessin la primera ensopegada en les cinc jornades de Lliga que s'han disputat. En qualsevol cas, els blaugranes compten de guanyar el duel contra el Leganés i estaran pendents del que faci el Reial Madrid, que juga aquesta mateixa nit en el complicat estadi del Sánchez Pizjuán.

El rival, cuer de la classificació amb només un punt, sobre el paper no hauria de ser un inconvenient per al conjunt català però en aquest sentit l'entrenador del Barça ja va deixar molt clar que no se'n refia i que sortiran a jugar a totes des del primer minut. Això sí, amb rotacions, com ja va passar en l'últim compromís i és que el calendari atepeït obliga a dosificar els jugadors que acumulen més minuts.

Sense Lenglet, sancionat, i amb les novetats Malcom i Vermaelen, Ernesto Valverde s'emporta 18 jugadors cap a Madrid. Es queden a casa per decisió tècnica Rafinha, Samper, Denis Suárez i Aleñá.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut