Barça

El Barça viatja cap a Seül, primera aturada de la gira asiàtica

El Barça ha posat rumb a Seül per començar la gira asiàtica. Als de Guardiola els espera una setmana d'entrenaments amb molta calor i humitat. S'hi han incorporat Messi i Alves, que van posar fi a les vacances després de participar en el Mundial de Sud-àfrica. També viatja el descartat Hleb, mentre que Bojan i Jeffren no hi van perquè estan convocats amb la selecció espanyola sub-21. El primer amistós serà dimecres, a la una del migdia hora catalana, contra un combinat de la Lliga coreana i en directe per TV3.

Actualitzat
El Barça viatja aquest diumenge cap a Seül, primera aturada de la gira per Àsia, on els blaugranes disputaran dos partits amistosos. Dimecres es veuran les cares amb un combinat de la Lliga coreana i dijous volaran a Pequín per jugar, diumenge, contra el Beijing Guan. En total, l'expedició blaugrana farà prop de 18.500 quilòmetres en una setmana.

El tècnic Pep Guardiola s'emporta 28 jugadors, 17 del filial. Destaca la presència dels mundialistes Messi, Alves i Abidal, i també viatja Aleksandr Hleb. Per contra, Bojan i Jeffren es queden a Barcelona perquè estan convocats amb la selecció espanyola sub-21 per jugar un partit de classificació per l'Europeu.

Qui tampoc viatjarà amb l'equip és el mexicà Rafa Márquez, que dissabte es va acomiadar dels seus companys. Márquez deixa el Barça després de set temporades, 242 partits, 13 gols i 12 títols.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut