Svetislav Pesic, l'entrenador del Barça de bàsquet, en una imatge d'arxiu (EFE)
Eurolliga

El Barça viatja a Istanbul per enfrontar-se a un Fenerbahçe en ratxa

Els d'Obradovic han tingut un irregular inici de temporada, però, de mica en mica, l'equip turc ha aconseguit estabilitzar-se i ja sumen tres victòries consecutives a l'Eurolliga

Actualitzat

La derrota del Barça a la pista del Maccabi de Tel-Aviv d'aquest dimarts va deixar la part alta de la classificació d'allò més igualada amb el permís dels dos primers, l'Anadolu Efes i el Reial Madrid, que sumen 16 i 15 victòries, respectivament.

Aquest dijous (18.45), els blaugranes tenen una nova oportunitat per sumar un nou triomf i no perdre més pistonada en la màxima competició europea, ara mateix són cinquens empatats a 13 victòries i 6 derrotes justament amb el Maccabi i el CSKA, tercer i quart. Aquest 2020, el Barça de bàsquet ha encadenat tres derrotes consecutives. El matx no serà fàcil, i és que els de Pesic viatgen a Istanbul per enfrontar-se al Fenerbahçe. El conjunt turc potser no va tenir el seu millor inici de temporada després de renovar l'equip de dalt a baix respecte a l'any passat.

Ara bé, sembla que Obradovic ha trobat la manera d'estabilitzar l'equip i ja fa tres jornades que no coneixen la derrota. A més, entre els jugadors, hi ha un nom més que destacat al vestidor del Fenerbahçe, Nando De Colo, el líder del vestidor i màxim encistellador de l'equip, amb una mitjana de gairebé 20 punts per partit.

L'entrenador del Barça, Svetislav Pesic, destaca que hi ha coses a millorar entre els seus homes si no volen despenjar-se més en la classificació:

"Hem de vigilar en l'aspecte defensiu, però també en el rebot, on hem de demostrar la nostra qualitat i que ens permetrà controlar millor el ritme del partit. Ara entrenem en una part de la temporada en què el calendari és molt dur."

 

Anar al contingut