Futbol

El Barça viatja a Almeria a la conquesta de la Supercopa

L'equip blaugrana busca el primer títol de l'any (en directe per Esport3) amb el paper de favorit tot i afrontar en la semifinal l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça busca aquesta setmana el primer títol de l'any amb l'etiqueta de gran favorit. No només perquè defensa l'estatus de campió de la Supercopa d'Espanya, sinó també per la seva condició d'invicte en la present temporada. L'equip blaugrana, que s'exercitarà aquest dimarts a la tarda, compta amb gairebé totes les jugadores habituals en els esquemes de Lluís Cortés, excepte Vicky Losada. El tècnic blaugrana recupera, a més, Andrea Falcón, que ha rebut l'alta aquest mateix dimarts. 

Després de passar diversos dies penjat a Madrid sense jugar ni poder entrenar-se, el Barça ha viatjat aquest dimarts a Almeria, seu del torneig, on farà un entrenament aquesta tarda. 

La segona edició de la Supercopa d'Espanya comença aquest dimarts amb el Llevant-Logronyo. Però la segona semifinal entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, que es jugarà dimecres (19.00), per a molts és com la final anticipada de la competició. 

El canal Esport3 emetrà el partit en directe per TV, i la seva app i la seva web. I dissabte la gran final, si hi arriba el Barça, que esta prevista a les 20:45 de la tarda-vespre.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut