L'iranià Alireza Faghani mostra una targeta groga a Neymar (Reuters)
Futbol internacional

El Barça veu més targetes que el River Plate tot i fer la meitat de faltes que el seu rival

L'àrbitre iranià Alireza Faghani ha mostrat un peculiar criteri per castigar el joc dur i ha ensenyat quatre grogues als jugadors blaugrana i només dues als argentins, que han fet 22 faltes per 13 del seu rival

Actualitzat

L'actuació de l'àrbitre iranià Alireza Faghani no ha estat al nivell exigible d'una competició internacional com el Mundial de Clubs, organitzat per la FIFA. La designació del col·legiat asiàtic per dirigir la final entre el FC Barcelona i el River Plate va ser tan sorprenent com el seu peculiar criteri a l'hora de castigar el joc dur de tots dos equips.

Encara que sembli increïble, Faghani ha mostrat més targetes grogues a jugadors del Barça que als del River Plate després dels 90 minuts de joc, tot i que els argentins han comès moltes més faltes. Durant la final, els futbolistes del River han vist dues targetes grogues després de fer 22 faltes mentre que els blaugrana n'han vist quatre tot i cometre nou infraccions menys que els seus rivals.

El criteri de l'àrbitre iranià ha castigat més les faltes dels jugadors del Barça, moltes fruit de la impotència davant la duresa de River Plate, que no ha parat de cosir a puntades els blaugrana, sobretot a la primera meitat.

Anar al contingut