Ferrao, en un moment durant el partit de quarts de final de Copa (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça venç el Jaén i es classifica per a les semifinals de la Copa (3-0)

Un gol de Ferrao, un de Lozano i un de Marcenio sobre la botzina, tots tres a la segona part, han donat el triomf als blaugranes en un equilibradíssim duel

El Barça Lassa no ho ha tingut gens fàcil per fer-se un lloc a les semifinals de la Copa LNFS i és que s'ha enfrontat al vigent campió, el Jaén, que hi ha posat el coll per impedir la desfeta (3-0).

El pavelló de la Fonteta, a València, ha viscut un duel d'alt voltatge que no ha vist com la porteria es perforava fins a la segona part. Ferrao ha posat per davant els d'Andreu Plaza aprofitant una brillant passada de la mort de Dyego.

Dídac Plana, sota els pals, també ha estat determinant per a la classificació dels blaugranes, protagonitzant diverses intervencions de mèrit. A les acaballes, el Jaén ha apostat pel porter-jugador però lluny de poder marcar ha vist com Sergio Lozano, primer, i Marcenio sobre la botzina, marcaven en dos contracops el segon i el tercer gol que donava la victòria al Barça Lassa.