Futbol

El Barça-València i l'Espanyol-Cadis de la 9a jornada ja tenen horaris

Els blaugranes rebran el València al Camp Nou el diumenge 17 d'octubre a les 21 hores i els blanc-i-blaus ho faran un dia més tard contra el Cadis, a l'RCDE Stadium. LaLiga ha sol·licitat l'ajornament del Reial Madrid-Athletic i el Granada-Atlètic de Madrid pels compromisos internacionals de la CONMEBOL

Redacció Esport3Actualitzat

LaLiga ha anunciat aquest dijous els horaris de la 9a jornada de lliga a Primera Divisió. El Barça rebrà el València al Camp Nou el diumenge 17 d'octubre a les 21 hores en un duel que es disputarà just després de la segona aturada pels compromisos internacionals de seleccions.

Per la seva banda, l'Espanyol tancarà aquesta jornada rebent la visita del Cadis a l'RCDE Stadium el dilluns 18 d'octubre a les 21 hores.

Coincidint amb els compromisos internacionals de seleccions, LaLiga ha sol·licitat l'ajornament de dos partits, el Reial Madrid-Athletic Club i el Granada-Atlètic de Madrid, afectats pel virus FIFA dels duels de la CONMEBOL, com es va fer amb el Sevilla-Barça i el Vila-real-Alabès corresponents a la quarta jornada del campionat.

Anar al contingut