Futbol

El Barça va perfilant el capítol de baixes a l'espera del nou entrenador

El club treballa en la planificació de la temporada que ve, tot i que cap jugador tindrà l'etiqueta de transferible fins després de la final de la Copa del Rei

Francesc LatorreActualitzat

De forma oficial, i de portes enfora, cap jugador tindrà l'etiqueta de transferible fins després de la final de la Copa del Rei. Això no vol dir que, de portes endins, el club no estigui treballant en la planificació de la temporada que ve. Fitxatges... i també baixes. Alguns dels noms que sonen per venir suposarien despeses econòmiques importants, i vendre per poder pagar és també una prioritat.

Un dels jugadors que més cartell tenen encara en el mercat internacional és Arda Turan. Té 30 anys, i en la seva segona temporada al Barça, tampoc ha acabat de funcionar. Només ha jugat en 18 partits de Lliga, i els 13 gols que ha fet en totes les competicions no li garanteixen la continuïtat. El Barça aspira a recuperar el màxim possible dels 34 milions d'euros que va pagar a l'Atlètic de Madrid per fitxar el turc. Destins possibles: la Premier anglesa, Itàlia o fins i tot la Xina.

També té molt difícil continuar Jérémy Mathieu. 33 anys, i tercera temporada vestit de blaugrana, amb menys participació que mai. A la Lliga, només 13 partits. A la Champions, només 2, i en un, l'anada contra la Juve a Torí, retratat i assenyalat. L'estiu del 2014, el Barça va pagar 20 milions d'euros al València per incorporar el francès.

Tot dependrà també dels criteris del nou entrenador, que haurà de decidir també sobre altres noms que aquest any han tingut poca presència, com ara Rafinha o Denis Suárez.

El nom de Lucas Digne no sona en les travesses com a candidat a marxar del conjunt blaugrana, però el francès ha tingut un paper discret en el seu primer any al Barça. Per si de cas, en una entrevista a Bein Sports, s'ha afanyat a reivindicar-se: "Jo vull continuar. Vaig signar un contracte de cinc temporades i la meva intenció és guanyar molts títols amb el Barcelona"

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut