Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barça

El Barça va jugar 21 partits al Camp Nou amb risc per a l'aficionat

Així ho ha destapat La Vanguardia, que ha tingut accés a un informe que tenia la junta de Bartomeu i que contemplava 127 patologies a l'estadi que requerien una intervenció immediata

Redacció Esport3 Actualitzat

Fa gairebé tres anys, un aficionat va gravar com havia caigut un tros de sostre del Camp Nou, en què fins i tot un home va haver de ser atès per la Creu Roja sense conseqüències greus. Diversos aficionats també han fotografiat com a l'estadi s'han trobat que hi ha goteres en diversos partits en els últims temps.

Segons ha destapat La Vanguardia, abans de la pandèmia, el Barça va jugar 21 partits al Camp Nou, inclòs un clàssic contra el Reial Madrid, tot i que un informe advertia de risc per a l'aficionat per l'estat del Camp Nou. Aquest informe el tenia la junta de Bartomeu des del juliol del 2019 i contemplava 127 patologies al Camp Nou que requerien una intervenció immediata. Les obres, però, no es van executar fins que va arribar la gestora amb Carles Tusquets, un any després.

El desembre de l'any passat, l'aleshores president de la Comissió Gestora del Barça, Carles Tusquets, va explicar que al Camp Nou hi havia zones que estaven caient, literalment:

"Hi ha una part de l'estructura de l'estadi que està caient. En alguna porta d'entrada a l'estadi han caigut trossos del sostre. Cal fer obres de forma urgent."

La junta gestora va pagar més d'un milió d'euros perquè les eleccions el març passat es poguessin fer sense risc per als socis.

I per al retorn del públic al Camp Nou aquesta temporada, la junta de Laporta també hi va intervenir. El director general del Barça, Ferran Reverter, ho va explicar fa una setmana en la presentació de la due diligence:

"Hem trobat en una situació precària el Camp Nou, si el Procicat i la Lliga ens haguessin deixat jugar l'última part de la competició la temporada passada, el Camp Nou no hauria pogut obrir, perquè hi havia més de 900 patologies urgents, que vol dir que eren crítiques."

De moment, l'actual junta ha invertit 1.800.000 euros per reparacions indispensables per reobrir el Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut