L'exvicepresident del Barça Ferran Soriano
Barça

El Barça va espiar els treballadors i directius del club entre el 2005 i el 2008, segons la Fiscalia

El Barça va tenir control sobre els correus electrònics de tots els seus treballadors, executius i directius durant més de tres anys, entre el 2005 i el 2008. La Fiscalia Superior de Catalunya observa possible responsabilitat penal en el cas de Ferran Soriano, un dels responsables de contractar aquest servei, i de Joan Oliver per la investigació de quatre vicepresidents del club.

Actualitzat
El Barça va tenir control sobre els correus electrònics de tots els seus treballadors, executius i directius durant més de tres anys, entre el 2005 i el 2008. La Fiscalia Superior de Catalunya observa possible responsabilitat penal en el cas de Ferran Soriano, un dels responsables de contractar aquest servei. També apunta possible responsabilitat penal en el cas de Joan Oliver per la investigació de quatre vicepresidents del club.

El programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, ha tingut accés a dos documents de la Fiscalia Superior de Catalunya que demostrarien la instal·lació d'una plataforma informàtica per tenir controlat el correu electrònic que sortia i entrava de les oficines del club blaugrana entre el 2005 i el 2008, i insta a resoldre la possible responsabilitat penal de Soriano i Oliver com a responsables d'haver pres aquestes decisions de presumpte espionatge.
Anar al contingut