Barça

El Barça s'acaba de posar a to abans de marxar al Japó

Els blaugranes viuen un divendres amb doble sessió d'entrenament en què Rafinha s'ha quedat al gimnàs

Actualitzat

Nova jornada d'entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors del Barça s'han exercitat aquest divendres en un dia amb doble sessió d'entrenaments programada.

Al matí, tots els jugadors del primer equip, a excepció de Rafinha, que s'ha quedat al gimnàs, s'han posat a les ordres d'Ernesto Valverde. Els joves del filial Iñaki Peña, Araujo, Guillem, Oriol Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig i Carles Pérez també han participat en l'entrenament.

 

Aquest dissabte, els blaugranes agafaran les maletes i posaran rumb cap al Japó per començar amb els compromisos amistosos de pretemporada. El primer serà el pròxim dimarts 23 de juliol, contra el Chelsea, a Tòquio. El dissabte 27 de juliol, el Barça es veurà les cares amb el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper en un partit més que amistós. Després tornaran a Barcelona per disputar el Trofeu Joan Gamper contra l'Arsenal (el diumenge 4 d'agost) i, finalment, viatjaran als Estats Units, on s'enfrontaran en dues ocasions amb el Nàpols (el 7 i el 10 d'agost).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut