Handbol

El Barça ultima detalls a Colònia de cara a la semifinal contra el Flensburg

El Barça d'handbol ha estat el primer equip d'arribar a Colònia, on aquest cap de setmana hi disputa la Final a 4 de la Lliga de Campions, que es podrà seguir en directe per TV3. Els blaugranes debutaran dissabte a les 6 de la tarda, contra el Flensburg, i Xavi Pascual podrà comptar amb Karabatic i Entrerríos, ja recuperats, per a una cita molt esperada per l'equip.

Actualitzat

El Barça d'handbol ha estat el primer equip d'arribar a Colònia, on aquest cap de setmana hi disputa la Final a 4 de la Lliga de Campions, que es podrà seguir en directe per TV3. Els blaugranes debutaran dissabte a les 6 de la tarda contra el Flensburg i Xavi Pascual podrà comptar amb Karabatic i Entrerríos, ja recuperats, per a una cita molt esperada per l'equip.

FC Barcelona-SG Flensburg-Handewitt i MKB MVM Veszprém-THW Kiel seran les semifinals de la fase final de la Lliga de Campions d'handbol, que tindran lloc aquest dissabte al Lanxess Arena de Colònia.

La segona semifinal enfrontarà el FC Barcelona i el Flensburg, potser l'equip amb menys potencial dels quatre i el que va tenir un camí més fàcil a les rondes prèvies. El conjunt del nord d'Alemanya, que és una barreja de jugadors alemanys, suecs i danesos, va arribar dues vegades a la final de la Copa d'Europa amb l'anterior format d'anada i tornada, però les dues les va perdre davant del Celje eslovè (2003-04) i el Kiel (2006-07).

Des de l'arribada del suec Ljubomir Vranjes a la banqueta, el Flensburg ha anat creixent, fins a guanyar la Recopa d'Europa el 2012 i la Supercopa alemanya l'any passat. El bloc de Vranjes creix des de la seva defensa 6-0, amb el suec Karlsson i el danès Knudsen al centre. En atac, el Flensburg compta amb un gran director de joc, el danès Mogensen, intermitents laterals com Glandorf, Weinhold, Gústafsson i Nenadic i una segona línia de molt nivell, amb el pivot Knudsen i els extrems Eggert i Lasse Svan.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut