Barça

El Barça trenca la vinculació amb I3 Ventures

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, nega haver contractat un servei per desprestigiar elements de l'entorn blaugrana, però anuncia la liquidació del contracte amb l'empresa que va emetre els tuits

Actualitzat

Pas endavant de Josep Maria Bartomeu en l'intent d'apagar l'última crisi institucional originada a can Barça. El president blaugrana ha anunciat la liquidació del contracte amb I3 Ventures, l'empresa que va publicar missatges que denigren tant jugadors i exjugadors del club com potencials rivals electorals o elements actius de l'entorn blaugrana. 

"Sobre aquest tema de les xarxes socials, el Barça no ha contractat mai cap servei per desprestigiar ningú. Això és fals. Ens defensarem amb tots els mitjans fins on faci falta. Sí que és cert que el Barça va contractar al 2017 un servei de monitoratge com fan tantes altres empreses. Davant de la confirmació que un dels comptes d'aquesta empresa estava vinculat amb aquestes accions, hem donat la instrucció de rescindir el contracte amb aquesta empresa"

Amb aquest moviment, el president espera apaivagar una crisi que ha minat l'estabilitat del club en els últims dies. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut