Barça

El Barça treballa en la renovació de Dembélé

El francès és una peça fonamental en l'esquema de Xavi Hernández i el club blaugrana l'estaria intentant renovar

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va tancar, aquest estiu passat, un dels mercats de fitxatges més intensos i moguts dels últims anys. Després d'incorporar Lewandowski, Kounde, Raphinha, Kessié, Christensen, Bellerín i Marcos Alonso, el club blaugrana va tancar la renovació d'un jugador en què Xavi Hernández té dipositada tota la seva confiança: Ousmane Dembélé.

El serial de la renovació del francès, que acabava contracte al final de temporada, va tancar-se en un acord per dues temporades amb una clàusula de 50 milions d'euros. En cas de fer-se efectiva, el FC Barcelona s'emportarien 25 milions i el jugador i el seu representant, els 25 restants.

Ara, després d'un inici de temporada en què el davanter ha tingut protagonisme en absolutament tots els partits que ha disputat el Barça (20), ja sigui de titular (16) o entrant des de la banqueta (4), el club està interessant a allargar el seu contracte.

L'àrea esportiva té, a dia d'avui, dues carpetes obertes: la de la possibilitat de reforçar l'equip al mercat d'hivern i la d'avançar en les renovacions de jugadors joves. És el cas de Balde, que també s'ha convertit en un fix per a Xavi Hernández i està consolidant-se a passes agegantades, i el del mateix Dembélé.

Veient el paper que està tenint el francès i la possibilitat que pugui destacar al Mundial de Qatar, el Barça està convençut que la millor opció és renovar-lo. Així doncs, el "serial Dembélé" podria viure, aviat, la seva segona part.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut