Barça

El Barça treballa en els traspassos de Coutinho i Rakitic

Segons ha avançat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, el club blaugrana vol fer calaix per poder afrontar el fitxatge d'un davanter però reconeix que són dues operacions complicades

RedaccióActualitzat

El Barça està treballant intensament en les sortides d'Ivan Rakitic i Philippe Coutinho, dos futbolistes pels quals el club blaugrana vol fer calaix per poder afrontar el fitxatge d'un davanter. Segons ha avançat el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, des del club es reconeix que són dues operacions complicades perquè no es vol malvendre o regalar els futbolistes.

Rakitic, que ja va estar a punt de marxar a la Juventus a l'estiu, i Coutinho, que està cedit al Bayern, són els dos jugadors que podrien marxar quan queden només dos dies pel tancament del mercat d'hivern. De moment, el club alemany ja ha fet oficial que no executarà l'opció de compra de 120 milions d'euros pel brasiler.

Segons aquesta informació, el Barça ja estaria temptejant el mercat a la recerca d'un comprador per al futbolista brasiler abans que es tanqui el mercat de transferències i el Bayern estaria informat de la situació. Des del club blaugrana no volen caure en l'error de la temporada passada quan es va firmar un jugador com Kevin Prince Boateng i abans de fitxar per fitxar qualsevol davanter, es quedaran amb el que ja tenen.

Rodrigo, descartat definitivament

Fonts del Barça asseguren que les negociacions pel fitxatge de Rodrigo Moreno s'han trencat definitivament i el jugador del València no vindrà al club blaugrana en aquest mercat d'hivern.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut