Jorge Cuenca, en una imatge d'arxiu amb el Barça B
Barça

El Barça traspassa Jorge Cuenca al Vila-real

El club groguet pagarà 2,5 milions d'euros més 4 en variables pel central madrileny, que tanca una etapa de tres temporades al filial blaugrana i jugarà cedit a l'Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

Activitat frenètica a les oficines de can Barça aquesta setmana, on es nota la proximitat de l'inici de la competició i també la necessitat de quadrar plantilles i balanços abans del tancament del mercat. El Barça ha segellat aquest dimarts el traspàs del central Jorge Cuenca, del filial, al Vila-real. El club de la Plana Baixa pagarà 2,5 milions d'euros més 4 més en variables pel central madrileny, de 20 anys, que aquesta temporada jugarà cedit a l'Almeria, un dels grans aspirants a l'ascens a Primera.

El Barça es guarda una opció de recompra de Cuenca, a més d'un 20% per cent en un eventual traspàs. Jorge Cuenca va arribar fa tres temporades al club procedent de l'Alcorcón. En aquest temps s'ha consolidat al filial i a més ha arribat a jugar un partit de Copa amb el primer equip. Cuenca passarà a la història per haver fet el primer gol de l'estadi Johan Cruyff en partit oficial.  

Anar al contingut