Els aficionats amb banderes a plaça de sant jaume
Centenars d'aficionats han celebrat la victòria amb l'equip (EFE)
FUTBOL CHAMPIONS

El Barça celebra la Champions a la plaça de Sant Jaume

Les jugadores blaugranes ofereixen el títol a l'afició a l'acte d'homenatge al Palau de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'ha tornat a superar sumant al seu palmarès una fita històrica, la seva segona Champions League. Com a homenatge a la consecució del títol femení de clubs més prestigiós d'Europa, el primer equip femení s'ha desplaçat aquest diumenge a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, on ha estat rebut a la Generalitat de Catalunya primer i a l'Ajuntament de Barcelona  per les màximes autoritats del país i de la ciutat. 

Els protagonistes s'han mostrat molt emocionats, com el mateix Giráldez, després que fa només 9 dies va ser pare i ara estrena Champions.

 

A la recepció a la Generalitat de Catalunya han assistit, a més de les jugadores, el cos tècnic, el president Joan Laporta i altres membres de la Junta Directiva. Per part de la Generalitat, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, que han rebut l'equip a la porta del Palau i l'han conduït al Pati Gòtic, on es durà a terme la recepció.

Després, les jugadores han sortit al balcó i ens ha deixat imatges divertidíssimes per al record.

 

 

Posteriorment, l'expedició ha creuat la plaça de Sant Jaume per ser rebuda per l'alcaldessa en funcions de la ciutat de Barcelona, Ada Colau, que ha estat acompanyada de diversos regidors al Saló de Cent, on les campiones d'Europa han estat també homenatjades pel Consistori barceloní.

Un cop més, Laporta ha hagut d'empassar saliva abans de poder parlat.

 


20 anys després 

La cèntrica plaça, on conviuen els balcons de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, ha deixat fotos històriques de les grans rebudes que durant dècades han merescut els campions de diferents generacions i disciplines del FC Barcelona.

Entre les més recordades hi ha la multitudinària acollida a l'equip que va conquerir la Recopa d'Europa del 1979, amb les famoses llàgrimes de Johan Neeskens, o la Copa d'Europa del 1992. L'últim cop que la plaça de Sant Jaume va servir de punt final a la rebuda d'un Barça campió va ser amb el primer títol d'Eurolliga del Barça, el 2003. 

ARXIVAT A:
CHAMPIONS EINDHOVEN
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut