Sarunas Jasikevicius, nou entrenador blaugrana
Bàsquet

El Barça tornarà a fer la pretemporada a Andorra

L'equip blaugrana pacta dos partits amistosos: contra el MoraBanc Andorra el 26 d'agost, i contra el Joventut, el 30

Actualitzat

El Barça de bàsquet ha donat a conèixer els seus plans per a la pretemporada. Ja se sabia que l'inici de l'activitat serà el 8 d'agost i que una setmana després, el 15, Jasikevicius ja comptarà amb tota la plantilla. Ara se sap també que l'equip blaugrana tornarà a fer un "stage" a Andorra, concretament a Encamp, en un costum que s'havia perdut en les últimes temporades. Serà del 23 al 30 d'agost. 

En plena concentració es produirà el debut de Saras Jasikevicius a la banqueta blaugrana. Serà en l'amistós que enfrontarà l'equip barceloní amb el MoraBanc Andorra, el 26 d'agost. Quatre dies després, i un cop donat per tancat l'"stage", el Barça mesurarà les seves forces amb el Joventut al Pavelló Olímpic de Badalona. 

Cal recordar que el primer títol de la temporada serà la Lliga catalana, on el Barça s'enfrontarà en semifinals al Baxi Manresa, el 4 de setembre al Palau Blaugrana. En cas d'èxit, jugarà la final precisament amb el guanyador del duel MoraBanc Andorra-Joventut, el 6 de setembre.  

Després, entre el 12 i el 13 de setembre, serà el torn de la Supercopa ACB, que es jugarà a Tenerife. Allà, el Barça s'enfrontarà amb el TD Systems Baskonia en partit de semifinals. 

 

Anar al contingut