Futbol

El Barça torna als entrenaments sense Messi ni Neymar

Després de caure derrotat al Bernabéu (3-1) i gaudir d'un dia de descans, el Barcelona ha tornat aquest dilluns als entrenaments, i ho ha fet sense els davanters Lionel Messi i Neymar da Silva, que han fet treball específic de recuperació al gimnàs.

Actualitzat

Després de caure derrotat al Bernabéu (3-1) i gaudir d'un dia de descans, el Barcelona ha tornat aquest dilluns als entrenaments, i ho ha fet sense els davanters Lionel Messi i Neymar da Silva, que han fet treball específic de recuperació al gimnàs.

Messi, que va jugar infiltrat contra el Reial Madrid per unes molèsties al turmell, no ha saltat al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Tampoc no ho han fet Neymar i els defenses Douglas Pereira i Thomas Vermaelen, que fa dies que s'exerciten al marge dels seus companys. Entre els absents també hi havia Andrés Iniesta, que al Bernabéu es va lesionar el soli i aquest matí ha estat fent tractament de fisioteràpia.

Sota l'atenta mirada del director esportiu, Andoni Zubizarreta, el tècnic del Barcelona, Luis Enrique Mártinez, ha dirigit una sessió amb tots els disponibles del primer equip, incloent el defensa Adriano Correia, que sembla haver deixat enrere els seus problemes musculars i s'ha exercitat amb normalitat malgrat no tenir encara l'alta mèdica.

L'únic futbolista del Barça B que ha treballat amb el primer equip ha estat el davanter Munir el Haddadi

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut